Nascuda a Martorell (Barcelona), ha realitzat la carrera completa de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu llicenciant-se amb el Premi d’Honor de la seva promoció amb el professor Eduard Giménez. L'any 2004 aprofondeix l’estudi de l'estil interpretatiu rossinià a l'Accademia Rossiniana de Pesaro (Itàlia) dirigida per Alberto Zedda on interpreta "Il viaggio a Reims" en el paper de Marchesa Melibea. Posteriorment cursa l'Accademia per Cantanti Lirici del Maggio Musicale Fiorentino (Florència, Itàlia). A partir de llavors forma duo estable amb el pianista italià Alessio Coppola.

 

La llista de teatres i auditoris on ha cantat des del començament de la seva carrera augmenta dia a dia. Alguns exemples són el Teatro de La Maestranza de Sevilla, el Palacio Euskalduna i el Teatro Arriaga de Bilbao, al Teatro Campoamor d’Oviedo, el Teatro Villamarta de Jerez, el Teatro Real i l’Auditori de El Escorial de Madrid, el Palau de la Música Catalana, l’Auditori i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. A Europa i Estats Units ha cantat al Teatro Romano de Fiesole i el Teatro del Maggio Musicale Fiorentino (tots dos de Florència, Itàlia), a l’església de Santa Irene d’Istanbul (Turquia) i a l’Ordway Center de Saint Paul (Minnesota, EUA) entre d’altres. 

 

És contínua i constant també l’activitat concertística tant en l’àmbit del recital com en el de cantata i oratori. Alguns exemples són l’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música catalana, el Festival Grec de Barcelona, el Laiezhalle d’Hamburg (Alemanya), Prinzregentertheater de Munich (Alemanya), el Teatro Monumental de Madrid, el Musica Riva Festival de Riva del Garda (Itàlia) i La Monnaie de Brussel·les (Bèlgica). 

 

D’entre els premis que ha rebut en certàmens de cant podem destacar el premi al millor cantant espanyol i també al millor cantant català del “Concurs internacional Francesc Viñas” dels anys 2011 i 2012, el 1r premi al “Concurs Josep Mirabent i Magrans” de Sitges (Barcelona), el 1r premi ex-aequo del “Concurs internacional de cant Jaume Aragall” i el 1r premi ex-aequo al “Concorso internazionale Riccardo Zandonai” de Riva del Garda (Itàlia). 

 

Recentment ha debutat papers tan importants com Despina del Così fan tutte de Mozart al Gran Teatre del Liceu sota la direcció del Mestre Josep Pons i Dido de l'òpera barroca Dido & Aeneas de Henry Purcel.